Onze accubetonpomp is hét voorbeeld van innovatie en duurzaamheid binnen RvR Betonpomp Verhuur en de bouwsector. Voor zover bekend zijn wij de eerste in Nederland en zelfs de eerste in de wereld die beton verpompen door middel van een duurzame en groene accubetonpomp! Wegens succes komen er hierdoor binnenkort nog twee accubetonpopen bij! Deze zullen in september/oktober inzetbaar zijn.

Reguliere betonpompen gebruiken diesel wat stikstofoxide oplevert. Een accubetonpomp maakt het mogelijk om zonder uitstoot en met minder lawaai beton te verpompen. Ideaal voor uitstootvrije zones zoals Natura 2000-gebieden, bij particulieren in woonwijken en bij locaties met een voorkeur voor geluidsbeperking.

Met de inzet van de accubetonpomp in plaats van een reguliere betonpomp kan er bespaard worden op de uitstoot van stikstofoxide tijdens de bouw.

De duurzame optie, zonder nadelen

Onze accubetonpomp is ontworpen om een volle dag te kunnen pompen en kan zelfs langer blijven pompen als er een krachtstroomaansluiting aanwezig is op locatie. Qua prestaties doet hij niet onder aan onze betonpompen die op diesel draaien, dus er zijn eigenlijk alleen maar voordelen aan deze unieke duurzame betonpomp. Dat is dus beton verpompen op een duurzame en groene manier, zonder in te leveren op kracht of capaciteit!

Technische specificaties

· Pompt tot 15 kuub per uur

· Betondruk 68 bar

· Geen geluidshinder

· Op accucapaciteit

· Geen uitstoot

· Minimaal 6 uur pompen zonder stekker