Uitermate geschikt voor grote klussen

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een grote betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

De Cifa K35L

De moderne Cifa K35L heeft een verticaal bereik van 35 meter en is in staat om (theoretisch) 160 m3 per uur te verpompen. Hij heeft een 5-delige mast, waardoor hij makkelijk uit te vouwen is in bijvoorbeeld een hal. Daardoor is hij ideaal voor het storten van bijvoorbeeld grotere vloeren, op hoogte of als er snel veel kuubs beton moeten worden verpompt.

De pomp is standaard uitgerust met 80 meter leiding/slang, waardoor wij lange afstanden kunnen overbruggen. De pomp bestaat uit 5 knikpunten, waardoor hij maar een uitvouwhoogte van maar 6,8 meter nodig heeft. Perfect geschikt om bijvoorbeeld de vloeren van bedrijfshallen storten.

Naast deze pomp hebben wij ook een Putzmeister M42-5.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op of vraag gelijk een offerte aan!

grote betonpomp

grote betonpomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 160 m³ p/uur
  • Reikwijdte horizontaal: 30,1 meter
  • Reikwijdte verticaal: 34,5 meter
  • Aantal knikpunten: 5
  • Uitvouwhoogte: 6,8 meter
  • Lengte eindslang 3 meter
  • Lengte leiding (100mm): 30 meter
  • Lengte slang (75mm): 50 meter

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?