Uitermate geschikt voor grote klussen

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een grote betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

De Cifa K35L

De moderne Cifa K35L heeft een verticaal bereik van 35 meter en is in staat om (theoretisch) 160 m3 per uur te verpompen. Hij heeft een 5-delige mast, waardoor hij makkelijk uit te vouwen is in bijvoorbeeld een hal. Daardoor is hij ideaal voor het storten van bijvoorbeeld grotere vloeren, op hoogte of als er snel veel kuubs beton moeten worden verpompt.

De pomp is standaard uitgerust met 80 meter leiding/slang, waardoor wij lange afstanden kunnen overbruggen. De pomp bestaat uit 5 knikpunten, waardoor hij maar een uitvouwhoogte van maar 6,8 meter nodig heeft. Perfect geschikt om bijvoorbeeld de vloeren van bedrijfshallen storten.

Naast deze pomp hebben wij ook een Putzmeister M42-5.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op of vraag gelijk een offerte aan!

grote betonpomp

grote betonpomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 160 m³ p/uur
  • Reikwijdte horizontaal: 30,1 meter
  • Reikwijdte verticaal: 34,5 meter
  • Aantal knikpunten: 5
  • Uitvouwhoogte: 6,8 meter
  • Lengte eindslang 3 meter
  • Lengte leiding (100mm): 30 meter
  • Lengte slang (75mm): 50 meter

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?