Een pomp of mixer voor elke klus

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

35 meter betonpomp

Kleine betonmixer

Rupsbetonmast

Middelgrote betonpomp

42 meter betonpomp

Grote betonmixer

Accubetonpomp

Op zoek naar een specifieke klus?

RvR Betonpomp Verhuur is gespecialiseerd in beton storten op moeilijk bereikbare plaatsen. Met ons uiteenlopend materieel is geen klus te groot voor ons!

Naden kanaalplaatvloeren

Betonvloer storten

Vloeren

Funderingen

Overig aanbod

Partneraanbod: Van Rijs Hoogwerkers

Kan je naast een betonpomp ook wel een hoogwerker gebruiken? Via onze partner Van Rijs Hoogwerkers zijn er verschillende soorten hoogwerkers beschikbaar. Van Rijs Hoogwerkers verhuurt verschillende soorten hoogwerkers die voor elke klus geschikt zijn in Woerden en omgeving.

Door onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding krijgt u waar voor uw geld. Het aanschaffen van een hoogwerker is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Van Rijs Hoogwerkers begrijpt dit en helpt u graag verder.

Meer Informatie

U wordt omgeleid naar de website van onze partner