Duurzaam betonvloeren storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw klus. Met de nieuwe, duurzame accubetonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Wij bieden het gebruik van een trilnaald en trilbalk bovendien kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Eerste accubetonpomp ter wereld

Onze spiksplinternieuwe accubetonpomp is hét voorbeeld van innovatie binnen RvR Betonpomp Verhuur en de bouwsector. Voor zover bekend zijn wij de eerste in Nederland en zelfs de eerste in de wereld die beton verpompen door middel van een duurzame en groene accubetonpomp! Een accubetonpomp maakt het mogelijk om zonder uitstoot en met minder lawaai beton te verpompen. Ideaal voor uitstootvrije zones, bij particulieren in woonwijken en andere locaties met een voorkeur voor geluidsbeperking.

De duurzame optie, zonder nadelen

Onze accubetonpomp is ontworpen om een volle dag te kunnen pompen en kan zelfs langer blijven pompen als er een krachtstroomaansluiting aanwezig is op locatie. Qua prestaties doet hij niet onder aan onze betonpompen die op diesel draaien, dus er zijn eigenlijk alleen maar voordelen aan deze unieke duurzame betonpomp. Dat is dus beton verpompen op een duurzame en groene manier, zonder in te leveren op kracht of capaciteit!

Technische specificaties

  • Pompt 18 kuub per uur
  • Betondruk 68 bar
  • Geen geluidshinder
  • Op accucapaciteit
  • Geen uitstoot
  • Minimaal 6 uur pompen zonder stekker

Vraag direct een offerte aan!
aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?