De isolerende ondervloer

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw schuimbeton klus. Schuimbeton is licht, duurzaam en isolerend. Het kan worden gebruikt om uw kruipruimte en nieuwe vloer volledig te isoleren. Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Kruipruimte of vloer isoleren

Schuimbeton is de perfecte oplossing voor het isoleren van je huis. Het isoleren van vloeren met schuimbeton biedt verschillende voordelen. Het bespaart energie, voorkomt vochtproblemen en zorgt voor een aangenamere binnentemperatuur.

Veel kruipruimtes onder huizen hebben last van vocht, wat kan leiden tot schimmel en waterschade. Ook kan de kou vanuit de grond omhoog komen, waardoor de vloer op de begane grond koud aanvoelt. Door de kruipruimte met schuimbeton te isoleren, zul je nooit meer last hebben van deze problemen. Schuimbeton heeft uitstekende vochtwerende eigenschappen en is daardoor uitermate geschikt als isolatiemiddel. Het resultaat zal een warmere vloer en lagere energierekening

Licht en sterk materiaal

Voorkomt vocht- en schimmelvorming

Zeer hoge isolatiewaarde

Duurzaam

Hoe werkt het?

Schuimbeton is gemaakt van cement, zand, kalk en water. Het wordt in een vloeibare vorm aangebracht en krijgt een gesloten celstructuur wanneer het verhardt. Hierdoor ontstaat een licht maar toch zeer draagkrachtig bouwmateriaal met een hoge thermische isolatiewaarde.

Droogtijd

Schuimbeton is in de meeste gevallen al na twee of drie dagen beloopbaar, maar de droogtijd is afhankelijk van de dikte van het schuimbeton. de luchtvochtigheid en de temperatuur in de kamer. Wij geven graag passend advies zodat de vloer klaar is voor de volgende (dek)laag.

Dikte

De dikte van een schuimbetonlaag is meestal rond de 25 tot 50 centimeter, afhankelijke van situatie. Dit materiaal kan in bijna elke laagdikte worden aangebracht. Vanaf 50 centimeter is het wel noodzakelijk om het beton in twee fases aan te brengen. Heeft u twijfels over de benodigde laagdikte? Wij kunnen de maten van uw woning/bedrijfsruimte voor u inmeten.

Vraag direct een offerte aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?