Zorgeloze betonstort op hoogte

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat een betonstort op hoogte aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

De hoogte in

Heeft u een project met hoge wensen? De medewerkers van RvR Betonpomp hebben geen last van hoogtevrees! Dankzij onze veelzijdige en mobiele kleine betonpompen is zelfs storten op grote hoogte geen probleem. Wij maken hierbij gebruik van een stalen standleiding. Bij het beton storten op hoogte blijkt onze kleine betonpomp onmisbaar. Door het kleine en mobiele formaat kan de betonpomp, indien nodig, omhoog getakeld worden zodat de pomp op elke verdieping beton kan verpompen! Onze vakspecialisten staan voor u klaar voor advies en denken altijd met u mee. Zo zorgen wij ervoor dat het resultaat aan alle wensen voldoet.

Vertrouw op de specialist

RvR Betonpomp Verhuur heeft al diversen projecten op hoogte uitgevoerd. Hierdoor is RvR Betonpomp Verhuur dé partij om uw hoogbouw project door te laten uitvoeren.

Betonstort op hoogte aanvragen

Interesse in een betonstort op hoogte door RvR Betonpomp Verhuur? Onze vakspecialisten denken mee met wat u nodig heeft en geven advies indien gewenst. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de hele stort van A tot Z door RvR Betonpomp Verhuur te laten uitvoeren, zodat u er geen zorgen aan heeft.

Een betonstort op hoogte aanvragen bij RvR Betonpomp Verhuur is heel simpel, vul het offerteformulier onderaan de pagina in en vul uw specifieke wensen in bij de omschrijving van de klus. Onze vakspecialisten nemen contact met u op om alles nog even rustig door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?