Middelmaatje voor de grotere stortklussen

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. De middelgrote betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur is geschikt voor klussen waar de kleine betonpomp net te klein voor is. Het gebruik van een trilnaald en trilbalk bieden wij kosteloos aan. De middelgrote betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur deze betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

De Putzmeister 1005 D

Deze pompen zijn net zo compact als onze kleine betonpompen, maar hebben een maximale pompcapaciteit van 54 m3/u. Daardoor zijn zij geschikt voor relatief grote vloeren en funderingen of klussen waarbij er snel beton moet worden gestort.

De middelgrote betonpompen zijn standaard uitgerust met 120 meter slang, zodat wij lange afstanden kunnen overbruggen. Indien nodig kunnen we tot 180 meter slang gebruiken. Bij een langere afstand kunnen wij een extra betonpomp in het midden plaatsen.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op of vraag gelijk een offerte aan!

middelgrote betonpomp

middelgrote betonpomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 54 m³ p/uur
  • Maximale lengte slang: 120 meter (vooraf aangeven)
  • Diameter eindslang: 65mm / 55mm
  • Maximale bereik: 180 meter
  • Maximale hoogte: 50 meter

Voordelen middelgrote betonpomp

  • Makkelijk inzetbaar voor diverse betonstorten
  • Zit tussen een grote- en kleine betonpomp in
  • Snel, veilig, schoon en nauwkeurig werken
  • Tijd- en kostenbesparend

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?