Middelmaatje voor de grotere stortklussen

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. De middelgrote betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur is geschikt voor klussen waar de kleine betonpomp net te klein voor is. Het gebruik van een trilnaald en trilbalk bieden wij kosteloos aan. De middelgrote betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur deze betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

De Putzmeister 1005 D

Deze pompen zijn net zo compact als onze kleine betonpompen, maar hebben een maximale pompcapaciteit van 54 m3/u. Daardoor zijn zij geschikt voor relatief grote vloeren en funderingen of klussen waarbij er snel beton moet worden gestort.

De middelgrote betonpompen zijn standaard uitgerust met 120 meter slang, zodat wij lange afstanden kunnen overbruggen. Indien nodig kunnen we tot 180 meter slang gebruiken. Bij een langere afstand kunnen wij een extra betonpomp in het midden plaatsen.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op of vraag gelijk een offerte aan!

middelgrote betonpomp

middelgrote betonpomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 54 m³ p/uur
  • Maximale lengte slang: 120 meter (vooraf aangeven)
  • Diameter eindslang: 65mm / 55mm
  • Maximale bereik: 180 meter
  • Maximale hoogte: 50 meter

Voordelen middelgrote betonpomp

  • Makkelijk inzetbaar voor diverse betonstorten
  • Zit tussen een grote- en kleine betonpomp in
  • Snel, veilig, schoon en nauwkeurig werken
  • Tijd- en kostenbesparend

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?