Een grote pomp voor een grote klus

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een grote betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

De Putzmeister m42-5

De Putzmeister m42-5 heeft een verticaal bereik van 41,6 meter en is in staat om (theoretisch) 160 m3 per uur te verpompen. Voor het oppervlakte wat hij nodig heeft om te werken, heeft hij een zeer groot bereik. Hij heeft een 5-delige mast, waardoor hij makkelijk uit te vouwen is in bijvoorbeeld een hal. Daardoor is hij ideaal voor het storten van bijvoorbeeld grotere vloeren, op hoogte of als er snel veel kuubs beton moeten worden verpompt.

De giek bestaat uit vijf mastdelen, waardoor hij maar een uitvouwhoogte van maar 8,6 meter nodig heeft. Perfect geschikt om bijvoorbeeld de vloeren van bedrijfshallen of funderingen te storten.

Naast deze pomp hebben wij ook een 35 meter betonpomp.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

grote betonpomp

grote betonppomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 160 m³ p/uur
  • Reikwijdte horizontaal: 37,3 meter
  • Reikwijdte verticaal: 41,6 meter
  • 5 delige mast
  • Uitvouwhoogte: 8,6 meter
  • Stempeldruk totaal: ≤ 32 ton
  • Afmetingen volledig uitgeklapte stempels: 8,1 x 7,9 meter

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?