Zorgeloos betonvloeren en druklagen storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor uw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Betonvloer of druklaag storten?

Een betonvloer is geschikt voor vele doeleinden, van een strakke betonvloer in een woning tot een betonvloer voor in de kelder. Ook tuinterrassen, garages en stallen zijn ideale plekken om een betonvloer te storten. Welk type betonvloer het meest geschikt is voor uw project hangt af van de vrije opbouwhoogte, het doel van de vloer en de gewenste afwerking.

Naast betonvloeren stort RvR Betonpomp Verhuur ook druklagen. Een druklaag is een in het werk gestorte (afwerk)laag op een constructievloer. De eisen die worden gesteld aan een druklaag, zijn afhankelijk van de situatie. Wilt u een betonvloer of druklaag storten? RvR Betonpomp Verhuur is zeer ervaren in het storten van betonvloeren en druklagen. Wij denken graag met u mee.

Soorten vloeren

RvR Betonpomp Verhuur specialiseert zich op verschillende soorten vloeren. Zo is er een anhydrietvloer, een dekvloer op basis van gips. Ook een Eco₂floor is mogelijk bij RvR Betonpomp Verhuur. Een Eco₂floor is een GGBS- en cementgebonden dekvloer. Kijk vooral op onze pagina’s voor meer informatie over het storten van uw anhydrietvloer of Eco₂floor!

Afwerking vloer

Als de betonnen vloer is gestort moet deze natuurlijk afgewerkt worden. Bij het afwerken van een betonvloer wordt de vloer vlak gemaakt met een wapper (aluminium rei). Hierdoor is de vloer nog relatief ruw en is hij geschikt als constructielaag of om op te lopen. Het is ook mogelijk om een vloer te vlinderen. De ronddraaiende beweging over de vloer zorgt ervoor dat de vloer steeds gladder en dichter van structuur wordt. Vlinderen is best zwaar en specialistisch werk, de vlinderaars van RvR Betonpomp Verhuur zijn echte vakspecialisten. Wilt u uw vloer goed laten afwerken? Kijk dan vooral op onze pagina’s over het afwerken van jouw vloer, bijvoorbeeld de pagina over Vlinderen!

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?