Zorgeloos beton spuiten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat het beton spuiten aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Wat is beton spuiten?

Spuitbeton of shotcrete is een vorm van beton dat in vloeibare, natte verschijning spuitbaar aangebracht kan worden. Het wordt veel gebruikt bij de aanleg van tunnels. Spuitbeton kan op twee manieren toegepast worden. In een droge en in een natte variant. De droge variant wordt door de spuitslang geleid, waarbij pas in de spuitmond het water toegevoegd wordt. Totale menging vindt pas plaats als het shotcrete zich aan het te spuiten oppervlak hecht. Deze droge methode kan hoge kwaliteit shotcrete opleveren, die zich aanpast aan de omgevingsfactoren; het vereist echter wel een technisch capabele spuittechnicus. De medewerkers van RvR Betonpomp Verhuur zijn echte vakspecialisten.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?