Zorgeloos beton spuiten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat het beton spuiten aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Wat is beton spuiten?

Spuitbeton of shotcrete is een vorm van beton dat in vloeibare, natte verschijning spuitbaar aangebracht kan worden. Het wordt veel gebruikt bij de aanleg van tunnels. Spuitbeton kan op twee manieren toegepast worden. In een droge en in een natte variant. De droge variant wordt door de spuitslang geleid, waarbij pas in de spuitmond het water toegevoegd wordt. Totale menging vindt pas plaats als het shotcrete zich aan het te spuiten oppervlak hecht. Deze droge methode kan hoge kwaliteit shotcrete opleveren, die zich aanpast aan de omgevingsfactoren; het vereist echter wel een technisch capabele spuittechnicus. De medewerkers van RvR Betonpomp Verhuur zijn echte vakspecialisten.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?