In de mix

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonmixer van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonmixer doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonmixer van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Grote- en kleine betonmixers

Vanuit onze drie centraal gelegen vestigingen zijn wij actief binnen heel Nederland met onze betonpompen en betonmixers. Betonmixers worden gebruikt om vloeibaar beton vanaf de betoncentrale naar de bouwlocatie te vervoeren. Onze grote betonmixers verhuren wij inclusief chauffeur aan betoncentrales door heel Nederland. De kleinere betonmixers worden zowel zakelijk als particulier verhuurd inclusief chauffeur.

Voordelen kleine betonmixer

Als een grote betonmixer van de betoncentrale niet kan komen tot op de stortlocatie, dan is het inhuren van een kleinere betonmixer een perfecte oplossing. Dit is bijvoorbeeld van toepassing in (vakantie)parken, op een eiland, in een plassengebied, op een dijk, in een smalle straat of de drukke binnenstad. De kleinere betonmixer pendelt heen en weer tussen de stortlocatie en de dichtstbijzijnde wachtplaats voor de grote betonmixer. Zo krijgen we op iedere locatie het gewenste beton geleverd.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

betonmixer

betonmixer

Technische specificaties

  • Capaciteit kleine betonmixer: 1 m³
  • Totaal gewicht geladen: 3500 kg
  • Hoogte: 2,1 meter

Voordelen

  • Geschikt voor plekken waar zwaar verkeer niet mag komen
  • Makkelijk inzetbaar
  • Snel, nauwkeurig & effectief

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?