Kleine krachtpatser

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een kleine betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De kleine betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een kleine betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Kleine betonpomp huren?

Met de kleine betonpompen (ook wel mini betonpompen genoemd) van RvR Betonpomp Verhuur is bijvoorbeeld het vullen van naden tussen kanaalplaten heel eenvoudig. Door de handzame smalle slangen wordt het beton efficiënt en nauwkeurig gedoseerd in de naden. Door de rustige puls van de betonpomp blijft er weinig restbeton achter op de vloer met als gevolg dat er veel minder geveegd hoeft te worden. Omdat er minder betonsluier op de vloer achterblijft is de hechting van de cementen dekvloer ook beter.

Wij stemmen graag met de betoncentrale het ideale betonmengsel af om de naden te vullen. Hierdoor loopt u niet het risico dat het mengsel niet verpompbaar is door onze dunne slangen. Natuurlijk kunt u uw wensen met betrekking tot betonsterkte aan ons kenbaar maken.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op of vraag gelijk een offerte aan!

kleine betonpomp

kleine betonpomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 18 m³ p/uur
  • Maximale lengte slang: 120 meter (vooraf aangeven)
  • Diameter eindslang: 65mm / 55mm
  • Maximale bereik: 180 meter
  • Maximale hoogte: 50 meter

Voordelen kleine betonpomp

  • Makkelijk inzetbaar: zowel zakelijk als particulier
  • Snel, veilig, schoon en nauwkeurig beton storten
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Minder arbeidsintensief werken

Grotere pomp nodig? Kijk bijvoorbeeld is naar onze middelgrote of grote betonpomp!

Meer informatie? Download hier onze flyer!

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?