Kleine krachtpatser

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een kleine betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De kleine betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een kleine betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Kleine betonpomp huren?

Met de kleine betonpompen (ook wel mini betonpompen genoemd) van RvR Betonpomp Verhuur is bijvoorbeeld het vullen van naden tussen kanaalplaten heel eenvoudig. Door de handzame smalle slangen wordt het beton efficiënt en nauwkeurig gedoseerd in de naden. Door de rustige puls van de betonpomp blijft er weinig restbeton achter op de vloer met als gevolg dat er veel minder geveegd hoeft te worden. Omdat er minder betonsluier op de vloer achterblijft is de hechting van de cementen dekvloer ook beter.

Wij stemmen graag met de betoncentrale het ideale betonmengsel af om de naden te vullen. Hierdoor loopt u niet het risico dat het mengsel niet verpompbaar is door onze dunne slangen. Natuurlijk kunt u uw wensen met betrekking tot betonsterkte aan ons kenbaar maken.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op of vraag gelijk een offerte aan!

kleine betonpomp

kleine betonpomp

Technische specificaties

  • Maximale pompcapaciteit: 18 m³ p/uur
  • Maximale lengte slang: 120 meter (vooraf aangeven)
  • Diameter eindslang: 65mm / 55mm
  • Maximale bereik: 180 meter
  • Maximale hoogte: 50 meter

Voordelen kleine betonpomp

  • Makkelijk inzetbaar: zowel zakelijk als particulier
  • Snel, veilig, schoon en nauwkeurig beton storten
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Minder arbeidsintensief werken

Grotere pomp nodig? Kijk bijvoorbeeld is naar onze middelgrote of grote betonpomp!

Meer informatie? Download hier onze flyer!

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?