In de mix

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonmixer van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonmixer doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonmixer van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Grote- en kleine betonmixers

Vanuit onze drie centraal gelegen vestigingen zijn wij actief binnen heel Nederland met onze betonpompen en betonmixers. Betonmixers worden gebruikt om vloeibaar beton vanaf de betoncentrale naar de bouwlocatie te vervoeren. Onze grote betonmixers verhuren wij inclusief chauffeur aan betoncentrales door heel Nederland. De kleinere betonmixers worden zowel zakelijk als particulier verhuurd inclusief chauffeur.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

betonmixer

betonmixer

Technische specificaties

  • Capaciteit trailer betonmixer: 11 m³
  • Capaciteit 5-asser betonmixer: 15 m³

Vraag direct een offerte aan!

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?