Uniek in Nederland

RvR Betonpomp Verhuur is hรฉt bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. De betonslangen komen makkelijk op grote hoogte omdat deze mast zich gemakkelijk kan uitklappen en ze hieraan bevestigd worden. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Niet bang om vies te worden

Onze rupsbetonmast is voorzien van rupsbanden, waardoor hij makkelijk door moeilijk begaanbare of modderige gebieden heen rijdt. Door een betonslang aan een van de vier mastdelen te koppelen is het gemakkelijk om te kunnen pompen op lastig bereikbare plekken. Daarnaast is hoogte ook geen probleem, want de rupsbetonmast heeft een bereik van 25 meter!

We verhuren deze betonmast inclusief machinist, vraag gelijk een offerte aan voor deze alleskunner!

Technische specificaties

  • Bediening: radiografisch
  • Gewicht: 12,8 ton
  • Betonleiding: 100 mm
  • Hoogte: 25 meter
  • Mastdelen: 4

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriรซle look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt โ‚ฌ25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?