Uniek in Nederland

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. De betonslangen komen makkelijk op grote hoogte omdat deze mast zich gemakkelijk kan uitklappen en ze hieraan bevestigd worden. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Niet bang om vies te worden

Onze rupsbetonmast is voorzien van rupsbanden, waardoor hij makkelijk door moeilijk begaanbare of modderige gebieden heen rijdt. Door een betonslang aan een van de vier mastdelen te koppelen is het gemakkelijk om te kunnen pompen op lastig bereikbare plekken. Daarnaast is hoogte ook geen probleem, want de rupsbetonmast heeft een bereik van 25 meter!

We verhuren deze betonmast inclusief machinist, vraag gelijk een offerte aan voor deze alleskunner!

Technische specificaties

  • Bediening: radiografisch
  • Gewicht: 12,8 ton
  • Betonleiding: 100 mm
  • Hoogte: 25 meter
  • Mastdelen: 4

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?