Zorgeloos funderingen storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. RvR Betonpomp Verhuur maakt een fundering storten makkelijker door een grote of een kleine betonpomp in te zetten. Hierdoor is de stort beter te doseren en kunnen we overal bij, zelfs op de moeilijke bereikbare plaatsen. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Fundering storten

Een fundering is vanuit technisch oogpunt het belangrijkste voor de constructie. Veelal wordt er gewerkt met een handzame 50mm eindslang. Dit zorgt ervoor dat de klus minder arbeidsintensief is, er minder arbeidskrachten nodig zijn voor de stort en dat er nauwkeuriger gewerkt kan worden.

De twee meest gangbare soorten funderingen

  1. Een balk die onder de grond ligt en afzonderlijk van de betonvloer wordt gestort (grotere constructie).
  2. Een betonvloer met vorstrand. Hierbij wordt de fundering en vloer in één geheel gestort (kleine constructie).

Bouwprojecten in plassengebieden

Ook voor bijvoorbeeld bouwprojecten in plassengebieden, bos of weilanden is de kleine betonpomp zeer geschikt. Veelal omdat een zwaardere / grotere betonpomp hier niet mag (en vaak niet kan) komen. Voor deze doeleinden is de kleine betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur in combinatie met onze kleine betonmixer uitermate geschikt

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?