Zorgeloos betonwanden storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. Wij zijn ook in te huren voor diverse soorten werkzaamheden, zoals het storten van wanden, funderingen of vloeren. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat het betonwanden storten aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Betonwanden storten

Het storten van een betonwand wordt veelal in lagen uitgevoerd. Ook mag er vaak niet te snel beton gestort worden. Bij te snel storten kan er grote druk op de bekisting komen te staan en het aanwezige cementwater zou onregelmatigheden kunnen veroorzaken aan het wandoppervlak. Hierdoor is een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur ideaal inzetbaar! Met de smalle handzame slangen en de rustige puls van de pomp wordt het beton efficiënt en nauwkeurig gedoseerd in de bekisting voor een strakke wand.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?