Zorgeloos betonwanden storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. Wij zijn ook in te huren voor diverse soorten werkzaamheden, zoals het storten van wanden, funderingen of vloeren. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat het betonwanden storten aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Betonwanden storten

Het storten van een betonwand wordt veelal in lagen uitgevoerd. Ook mag er vaak niet te snel beton gestort worden. Bij te snel storten kan er grote druk op de bekisting komen te staan en het aanwezige cementwater zou onregelmatigheden kunnen veroorzaken aan het wandoppervlak. Hierdoor is een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur ideaal inzetbaar! Met de smalle handzame slangen en de rustige puls van de pomp wordt het beton efficiënt en nauwkeurig gedoseerd in de bekisting voor een strakke wand.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?