Zorgeloos buispalen of poeren vullen

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. Wij zijn ook in te huren voor diverse soorten werkzaamheden, zoals het storten van muren, funderingen of vloeren. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat het buispalen en poeren vullen aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Buispalen en poeren vullen

Buispalen vullen met beton gebeurd vaak na het plaatsen van stalen buispalen. Ook wordt het vaak toegepast bij funderingsherstel binnen bestaande gebouwen. Hier is over het algemeen weinig werkruimte of wordt er gewerkt in kelders of kleine ruimtes. Betonnen poeren zijn onverslijtbare funderingselementen, bedoelt om de kracht uit een bouwwerk over te dragen op de ondergrond.  RvR Betonpomp Verhuur maakt gebruik van moderne betonpompen met handzame smalle betonslangen. Hierdoor kunnen we het beton snel en gemakkelijk storten in de stalen buispalen en vullen we de poeren met gemak.

Bouwprojecten in plassengebieden

Ook voor bijvoorbeeld bouwprojecten in plassengebieden, bos of weilanden is de kleine betonpomp zeer geschikt. Veelal omdat een zwaardere / grotere betonpomp hier niet mag (en vaak niet kan) komen. Voor deze doeleinden is de kleine betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur in combinatie met onze kleine betonmixer uitermate geschikt.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?