Zorgeloos beton afwerken

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Voor elke klus hebben wij een passende betonpomp of -mixer, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuren van betonpompen. Wij zijn ook in te huren voor diverse soorten werkzaamheden, zoals het storten van muren, funderingen of vloeren. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat het afwerken van beton aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen! Waar kunnen we jou mee helpen?

Afwerking van een nieuwe betonvloer

Er zijn verschillende opties bij het afwerken van een nieuwe betonvloer. Bij een ruw afgewerkte betonvloer wordt de vloer vlak gemaakt met een aluminium rei. Hierdoor blijft de vloer nog relatief ruw en geschikt als constructielaag of om op te lopen. Op een ruw afgewerkte betonvloer moet nog wel een eindlaag op aangebracht worden. Voor het afwerken van beton is het mogelijk om de nieuwe vloer te vlinderen. Een betonvloer vlinderen, is nodig om de vloer te verdichten en glad te maken. Tijdens het vlinderen worden alle grove delen zoals kiezels naar beneden geduwd zodat er een gladde dichte massa aan de oppervlakte ontstaat. Een gevlinderde betonvloer heeft een mooie uitstraling en is zeer praktisch!

Vlinderen of polijsten?

Naast het vlinderen is het ook mogelijk om de betonvloer te polijsten. Dit geeft de vloer een mooie glans en maakt de vloer extra glad en egaal. Het polijsten van een betonvloer vindt machinaal plaats. Het polijsten gebeurt door twee tot drie keer te schuren. Eerst moet men de betonvloer schuren met een grove korrel, daarna wordt afgebouwd naar een fijnere. Indien je de vloer in huis wilt gebruiken dan is het nodig om de vloer te polijsten. Door het polijsten en impregneren krijgt de vloer een mooie glans en worden de structuren in de vloer zichtbaar. De vloer is na het polijsten beter bestand tegen vlekken, vocht en vuil. De experts bij RvR Betonpomp Verhuur weten precies hoe een vloer zo mooi mogelijk gemaakt kan worden!

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Het is mogelijk om uw stortklus van A tot Z door ons uit te laten voeren. Dit is ideaal voor particulieren of als u geen tijd of zin heeft om zelf alles te regelen. Wij regelen de stort samen met onze contacten zodat u daarna zorgeloos kunt genieten!
De vloer wordt gestort en met de laser waterpas gemaakt. De vloer wordt daarna vlak afgereid. Dit levert een ruwe vloer op. Deze afwerking wordt veel toegepast voor werkvloeren.
Vlinderen is het machinaal afwerken van betonvloeren. Dit geeft een zeer vlakke en egale afwerking. Geschikt voor garages, stallen maar ook voor woonbeton met industriële look.
€20,- meerprijs; Inbegrepen bij vlinderen en waterpas maken
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?