Zorgeloos betonvloeren storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Wat is een Eco₂floor?

Een Eco₂floor is een GGBS- en cementgebonden dekvloer, een perfect alternatief voor de traditionele zandcement (dek)vloer. Het is de ideale ondergrond die kan dienen voor alle mogelijk (later aan te brengen) afwerkvloeren zoals tegels, tapijt en hout. Eco₂floor vloeren worden vaak met een kleine betonpomp als gietvloer aangebracht, voor een nauwkeurige snelle plaatsing en minder arbeidsintensief werk.

Een Eco₂floor kan in alle ruimtes gebruikt worden, zowel in woningen als in winkels en kantoren. RvR Betonpompverhuur is een erkende verwerker.

Voordelen van Eco₂floor

  • Verkorten van de gehele bouwtijd
  • Gebruik in natte en droge ruimtes
  • Betere efficiëntie vloerverwarming
  • Duurzaamheid
  • Hoge vlakheid
  • Goede warmteoverdracht bij vloerverwarming

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?