Zorgeloos betonvloeren storten

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Wat is een Eco₂floor?

Een Eco₂floor is een GGBS- en cementgebonden dekvloer, een perfect alternatief voor de traditionele zandcement (dek)vloer. Het is de ideale ondergrond die kan dienen voor alle mogelijk (later aan te brengen) afwerkvloeren zoals tegels, tapijt en hout. Eco₂floor vloeren worden vaak met een kleine betonpomp als gietvloer aangebracht, voor een nauwkeurige snelle plaatsing en minder arbeidsintensief werk.

Een Eco₂floor kan in alle ruimtes gebruikt worden, zowel in woningen als in winkels en kantoren. RvR Betonpompverhuur is een erkende verwerker.

Voordelen van Eco₂floor

  • Verkorten van de gehele bouwtijd
  • Gebruik in natte en droge ruimtes
  • Betere efficiëntie vloerverwarming
  • Duurzaamheid
  • Hoge vlakheid
  • Goede warmteoverdracht bij vloerverwarming

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!

aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?