Ervaring met beton storten

Lange afstanden en moeilijk bereikbare plaatsen kunnen een probleem zijn voor het storten van beton. Kruiwagens vallen nog wel eens om op de verkeerde plek. Met gebruik van de kleine betonpomp zijn dit geen problemen meer. De kleine betonpomp stort sneller beton dan jij met kruiwagens zou kunnen. De pompmachinist gaat pas naar de volgende klus als de werkzaamheden erop zitten en de werkplek schoon en netjes is. Ook biedt de kleine betonpomp een uitkomst als je beton wilt verpompen op hoogte zoals op een verdieping. Tijd en kosten worden dus bespaard!

RvR Betonpomp Verhuur heeft jarenlang ervaring met het helpen van particulieren bij bouwprojecten. Beton storten voor een verbouwing aan je huis, garage, tuinhuis, schutting of vloer, noem maar op en wij denken graag met jou mee. Wij voorzien je graag van de benodigde informatie om te bepalen hoe je het snelst, veilig en minder arbeidsintensief beton kunt storten in en om uw huis.

Stap 1

Vraag een offerte aan. 

Stap 2

Wij berekenen voor jou de scherpste prijs.

Stap 3

Samen met jou plannen wij de werkzaamheden.

Stap 4

Wij storten het beton vakkundig voor jou.

Stap 5

De klus is geklaard en je kunt genieten van het resultaat!

Beton laten storten

Beton laten storten is een geschikte oplossing voor mensen die niet over de kennis en vaardigheid beschikken om dit zelf te doen. Een belangrijk punt is dan wel het beton te laten storten door een betrouwbare partner, waarvan je kwaliteit, kennis en service mag verwachten. Tijdens het storten van beton in en om het huis, is vaak een kleine betonpomp nodig. Voor de huur van een betonpomp zit je bij RvR Betonpomp Verhuur altijd goed! Wij nemen graag het werk voor jou uit handen en regelen naar wens de afstemming met de betoncentrale, zo zorgen wij dat alles op de juiste plek en tijd aanwezig is.

Benodigd m3 beton uitrekenen

Het aantal kubieke meter beton kun je uitrekenen met de volgende formule: lengte x breedte x hoogte = uitkomst. Bijvoorbeeld een vloer van 4 bij 3 meter en 15 centimeter dik wordt als volgt berekend: 4 x 3 x 0,15 = 1,8 m3. Als je het niet zeker weet, kunt je bij jouw aanvraag de schatting van het aantal m3 aangeven.

Afhankelijk van jouw project kan er bepaald worden welk soort beton het beste bij jouw situatie past. Ons advies is om extra 0,5 m3 (halve kuub) beton te bestellen want er blijft altijd een beetje beton achter in de betonpomp en betonmixer. Ook heeft bijvoorbeeld de ondergrond onder een vloer, door het gewicht van het beton, de neiging om in te klinken. Het is daarom verstandig om wat extra beton gelijk te bestellen. Vraag bij twijfel advies aan uw bouwbegeleider.

Het tarief

De prijs hangt af van wat je wilt en wat het project inhoudt. Daarom denken wij graag met je mee om waar mogelijk kosten te besparen en zullen dit ook aangeven in de offerte zodat jij zo voordelig mogelijk uit bent!

Standaard wordt er vanuit gegaan dat je alleen een pompmachinist nodig hebt bij het beton storten en dat de klus minimaal 2 uur kost. Houdt er rekening mee dat dit geldt voor projecten waarbij je zelf ook meewerkt. Mocht je het stortwerk in het geheel liever aan RvR Betonpomp Verhuur overlaten, dan sturen wij een extra medewerker mee. Wil je ook aangeven in de aanvraag hoeveel meter slang je nodig verwacht te hebben? Houd rekening met waar de betonpomp veilig kan staan tot aan de verste punt waar beton gestort moet worden.

Naar wens regelen wij zelfs de complete betonstort van A tot Z met betrouwbare service voor een scherpe prijs.

Benieuwd naar het geschikte materieel voor jouw klus? Kijk dan snel bij ons materieel of vraag direct een offerte op maat aan!
aanhanger betonpomp

Kleine betonpomp

Middelgrote betonpomp

Grote betonpomp

Betonmixers

Offerte aanvragen

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Opties

Selecteer de gewenste opties voor uw stort.


Wij voeren graag uw stortklus uit. Met deze optie verpompen wij het beton met een van onze betonpompen.
Het beton wordt met een laser op hoogte gestort en vlak onder de rei afgewerkt. Dit is geen eindvloer, maar een ruwe betonvloer. Inclusief afwerkgereedschappen.
Door de gestorte betonvloer te vlinderen wordt de vloer monolithisch afgewerkt. Dit geeft een zeer vlakke en egale eindvloer. Geschikt voor garages of stallen, maar ook voor woonbeton met industriële look.
Schuimbeton kan een oplossing zijn als u uw oude vloer wilt vervangen, vloerverwarming wilt plaatsen, last hebt van schimmels en nare luchtjes in huis, of wanneer er een vochtprobleem is in de woning.
Het huren van de laser bedraagt €25,- De laser is inbegrepen als u ervoor kiest om de beton naast het storten ook (monolithisch) afgewerkt wil hebben.
Gratis, wel vooraf aangeven

Informatie

Zodat u de beste offerte van ons krijgt.


Contactgegevens

Hoe kunnen we u bereiken?


*Indien u ervoor kiest dat RvR Betonpomp Verhuur de vloer afwerkt, dan komt er een extra medewerker(s) mee die de vloer netjes afwerkt tot vlak onder de rei. Kiest u niet voor deze optie, dan gaan wij ervan uit dat u als klant zelf de vloer afwerkt na het storten.