RvR Betonpomp Verhuur

RvR Betonpomp Verhuur is hét bedrijf voor jouw klus. Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over. Dat is nou echt ontzorgen!

Hoe het allemaal begon

Lees meer over de oorsprong van RvR Betonpomp Verhuur

Onze specialisaties

Wat betekent het nou eigenlijk om een alleskunner te zijn?

Ontmoet het team

Lees meer over het team achter RvR Betonpomp Verhuur

Hoe het allemaal begon

René van Rijs had jarenlange ervaring als kraanmachinist in de bouw, en verbaasde zich over het feit dat er beton werd gestort met kruiwagen óf met een grote betonpomp. Er was destijds geen tussenoplossing. Na veel gericht onderzoek kwam hij erachter dat er kleinere betonpompen werden gebruikt in het buitenland. Hierop besloot hij er één te importeren vanuit Duitsland. Hiermee was hij de eerste in Nederland die gebruik maakte van een kleine (aanhanger)betonpomp.

Bijna 15 jaar verder zijn wij dé specialist op het gebied van beton storten en hebben wij zowel kleine als grote betonpompen beschikbaar. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met vier centraal gelegen vestigingen, hierdoor hebben wij een goede landelijke dekking in Nederland.

Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur omdat dit één van de meest belangrijke factoren is van onze onderneming. Er heerst een goede sfeer binnen het team wat wij ook graag uitdragen naar onze klanten toe.

Meer weten over onze onderneming? Volg ons op Facebook, Instagram, Youtube & LinkedIn.

0
AANTAL POMPEN
0
PROJECTEN PER WEEK
0
MACHINISTEN
0
VESTIGINGEN

Onze specialisaties

Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe technieken, om zo onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uitgerust met al het benodigde materieel en intern opgeleide specialisten wordt elke betonstort vakkundig uitgevoerd. Onze betonstortspecialisten helpen u graag bij een klus. Indien gewenst komen zij op de locatie de situatie bekijken, zo adviseren zij u over de beste manier om het beton te verpompen. RvR Betonpomp Verhuur is er voor elke soort stortklus. Wij zijn specialist op het gebied van het storten van funderingen, vloeren en muren. Daarnaast is ook het vullen van naden tussen kanaalplaten geen probleem, of het vullen van buispalen en poeren. Kijk voor een volledig overzicht van onze werkzaamheden hier.

Beton Spuiten

Naden kanaalplaatvloeren

Beton Afwerking

Betonstort op hoogte

Ons materieel

Met een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur wordt de klus sneller uitgevoerd en is de stort beter te doseren. Ook bieden wij het gebruik van een trilnaald en trilbalk kosteloos aan. De betonpomp doet het werk waardoor fysieke belasting tot het minimum wordt beperkt. Huur een betonpomp van RvR Betonpomp Verhuur, en laat de klus aan onze vakspecialisten over.

Aanhanger betonpompen

Grote betonpompen

Betonmixers

Accubetonpomp

Ontmoet het team achter RvR Betonpomp Verhuur

RvR Betonpomp Verhuur is een echt familiebedrijf met een vast team. Wij hebben oog voor onze klanten en kennen vaak iedereen persoonlijk bij naam. Benieuwd naar het gezicht achter de naam of stem? Kijk dan snel hieronder!

Directie

Rene van Rijs
Hans de Bruin

Kantoor

Wim

Vertegenwoordiger

Peter

Planning

Corine

Planning

Lars

Planning

Tineke

Administratie

Alida

Administratie