Meer dan alleen beton(pompen)

Kan je naast een betonpomp ook wel een hoogwerker gebruiken? Via onze partner Van Rijs Hoogwerkers zijn er verschillende soorten hoogwerkers beschikbaar. Van Rijs Hoogwerkers verhuurt verschillende soorten hoogwerkers die voor elke klus geschikt zijn in Woerden en omgeving.

Over Van Rijs Hoogwerkers

 Mijn naam is Piet van Rijs en ik ben 74 jaar. Vroeger heb ik altijd gewerkt als vrachtwagenchauffeur, maar na een tijdje ben ik met de vut gegaan. Ik kan slecht stilzitten en houd mezelf altijd wel bezig met projecten hier en daar. Ik heb altijd gezongen in een groot mannenkoor en ik heb een bootje! Ook ben ik gezegend met een grote, lieve familie. Ik ben getrouwd en heb vijf kinderen en daar komen ook nog eens dertien kleinkinderen bij! Ik geniet ervan om omringd te zijn met mijn familie. Je kunt mij niet gelukkiger maken dan een dag varen op de Lek met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Helaas ben ik dit jaar ernstig ziek geworden, maar gaat het elke dag een beetje beter met mij. Ik vind het leuk om bezig te blijven en daarom verhuur ik samen met mijn zoon, Marco van Rijs, twee hoogwerkers. Mijn zoons helpen met het klaarzetten van de hoogwerker(s) en ik ben het aanspreekpunt. Je kunt mij bellen om een afspraak te maken en dan kan ik je alles over de hoogwerkers vertellen. Tot snel!

Aanbod

12 meter hoogwerker

Werkt op accu, geen stekkers nodig!

12 meter hoogwerker

Technische specificaties

  • Hoogte: 12 meter
  • Maximaal draagvermogen: 200 kg
  • Totaal gewicht: 1196 kg

17 meter hoogwerker

17 meter hoogwerker

Technische specificaties

  • 17 meter hoog
  • Elektrisch aangedreven (moet dus ingeplugd worden in een stopcontact)

Offerte aanvragen?
Vraag direct een offerte aan voor een hoogwerker!

U wordt omgeleid naar de website van onze partner